Сопствена енергија за хотел Дрим

Published by Zoran Mitreski on

Во нашиот омилен струшки хотелски бисер Дрим, импресионирани сме од изведениот фотонапонски систем, а инвеститорот е импресиониран и од огромната заштеда на сметките за ел. енергија (пред и после)!!!
Консултација, Проектирање, Изведба и Одржување на Соларни Системи
Контакт: 075 480 380

0 Comments

Напишете коментар

Avatar placeholder

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *