120 kW систем за реален спас од банкрот на хотелски објект

Published by Zoran Mitreski on

Ако сте разочарани од сметките за електрична енергија, единствено решение е да имате своја енергија!!!
Изведба на фотонапонски систем од 120 kW во х. Гранит и реална шанса за избегнување на банкрот!
Консултација, Проектирање, Изведба и Одржување на Соларни Системи
Контакт: 075 480 380

1 Comment

Merzuk · септември 21, 2022 at 11:40

How much its will cost from 80-150 kw ?

Напишете коментар

Avatar placeholder

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *