Зошто ова го нема и кај нас???

Published by Zoran Mitreski on

Рурална Турција е позната по сончеви и суви лета, па додека оранжериите им помагаат на земјоделците да ја задржат влагата, понекогаш сонцето е премногу интензивно за производите.

Оваа фарма дојде до одлично решение, делумно покривајќи ги нивните оранжерии со соларни панели кои исто така обезбедуваат чиста и бесплатна енергија за водење на фармата, како и изведба на микро клима во самите пластеници, на која површина годишно се добиваат и до 3 берби.

Консултација, Проектирање, Изведба и Одржување на Соларни Системи

Контакт: 075 480 380
[email protected]

www.efixelectrical.com.mk

Categories: Сите

0 Comments

Напишете коментар

Avatar placeholder

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *