Специфичен фотонапонски систем во вистински земски рај “ ПАРК ПАНОРАМА“ – Делчево

Published by Zoran Mitreski on

  • Инвертер Fronius Eco 1 x 27 kW
  • Инвертери Victron Quatro 3 x 10 kW
  • Монокристални модули Trina Solar 445 W
  • База на енергетски батерии Monbat 220 A

Консултација, Проектирање, Изведба и Одржување на Соларни Системи :

Контакт: 075 480 380

[email protected]

www.efixelectrical.com.mk

Categories: Сите

0 Comments

Напишете коментар

Avatar placeholder

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *