Соларен 6 kW систем за овоштарник

Published by Zoran Mitreski on

Големите фотонапонски системи се голем предизвик, а помалите системи потребни за наводнување во овоштарството ни се уште поголемо душевно задоволство, кога се забележува огромната разлика при одгледувањето на овоштарските и земјоделските култури.
Консултација, Проектирање, Изведба и Одржување на Соларни Системи
Контакт: 075 480 380
Categories: Сите

0 Comments

Напишете коментар

Avatar placeholder

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *