Развој на електричните возила од 1911 – 2021 година

Published by Zoran Mitreski on

Полнење на електрично возило во 1911 година, молк цели 110 години, и во 2021 година повторно се враќаме на истата технологија!
Како ли само успеавме да преспиеме повеќе од 1 век технолошки развој??? ?
Консултација, Проектирање, Изведба и Одржување на Соларни Системи
Контакт: 075 480 380
Categories: Сите

0 Comments

Напишете коментар

Avatar placeholder

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *