ОПАСНОСТ – ВИСОК НАПОН

Published by Zoran Mitreski on

Инсталирањето на фотонапонски панели не е така едноставно како редење на ЛЕГО КОЦКИ!
Мора да се внимава околу изборот на изведувач и материјали, затоа што за миг можете да го изгубите целиот ваш животен труд и имот!!!
Консултација, Проектирање, Изведба и Одржување на Соларни Системи
Контакт: 075 480 380
www.efixelectrical.com.mk
Categories: Сите

0 Comments

Напишете коментар

Avatar placeholder

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *