Комплетиран дел од 250 kW фотонапонска инсталација на прекрасен хотелски објект

Published by Zoran Mitreski on

Контакт за нови проекти: 075 480 380
[email protected]
www.efixelectrical.com.mk

Categories: Сите

0 Comments

Напишете коментар

Avatar placeholder

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *