Фотографија од електрични возила направена во 1907 година

Published by admin on

Зошто ни беа потребни цели 114 години за да ја видиме оваа фотографија (направена е во 1907 год.) на електрични возила по принципот на Никола Тесла, и сфатиме дека цело време сме живееле во наметната глобална лага.
Во меѓувреме изгубен е повеќе од 1 век на намерно ограничен технолошки развој на целата планета за да биде потрошено огромно финансиско богатство од сите претходни генерации – жители на планетава.
Како последица на таа лага загаденоста на атмосферата е до максимум а притоа уништени се милиони луѓе по здравствена основа, само поради финансискиот апетит на грст криминалци!
Дали глобалните лаги и натаму немилосрдно продолжуваат на сите нивоа и по сите основи?
Categories: Сите

0 Comments

Напишете коментар

Avatar placeholder

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *